Gratis levering på alle bestillinger over 1200NOK
Norway

Frakt & Retur

For retur:
Elementer kan returneres for refusjon eller bytte med 7 dager fra mottaksdagen. Men årsaken til avkastning forårsaket av deg selv (f.eks. Størrelse, farge du velger), kan ikke aksepteres. Returneringer kan sendes tilbake innen 7 dager etter mottak, alle returnerte varer må aldri blitt brukt og i ny tilstand. Alle returnerte pakker må være forsikret. Når det gjelder å returnere rette gjenstander for tilbakebetaling: Alle returnerte varer er gjenstand for liten bankhåndteringsavgift og fraktkostnader. Kjøpere er alltid ansvarlige for fraktkostnadene. Sepcial forhold kan kreve partnerskap med forretningspartnere. For mer informasjon, vennligst kontakt vår kundeservice.
Viktig merknad:
1. Selv om vi gir tilbakepolicy, vurderer vi tid og penger, vi setter stor pris på om du kan gjøre alle dine spørsmål og bekymringer klare før du legger inn bestillingen.
2. Ta kontakt med vår kundeservice først for å motta returadressen. Alle returnerte varer skal sendes til fraktadressen vi sender deg, hvis det ikke er riktig adresse, er vi ikke ansvarlige for tapet som følge av problemet.
3. Vi vil ikke være ansvarlig for tap hvis den returnerte pakken går tapt under forsendelsen, må opprinnelig postkvittering holdes for å kreve erstatning.
4.Hvis du returnerer høyre gjenstander for tilbakebetaling: Frakt og håndteringskostnader kan ikke refunderes. Vi dekker ikke fraktkostnaden for retur eller utveksling av riktig ordrepakke, du vil være ansvarlig for frakt og håndteringskostnader. I tillegg anbefaler vi at du legger til sporing og forsikring for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlige for tapte forsendelser eller tilbakeholdt av toll.

Norway
Copyright © 2019 Reebok Salg Norge All Rights Reserved. Powered by www.reebokskonorge.com